Sungurlar 37. Bölüm 31 Ekim 2015 izle Samanyolu Tv Yeni Bölüm

Sungurlar  37. Bölüm Fragmanı 31 Ekim 2015 Cumartesi günü neler yaşanacakdır. ekrana mevrut Sungurlar'da yeniden heyecan dorukta. Cumartesi akşamı ile ekrana ileri olan Sungurlar 37. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitledi.Sungurlar son bölüm fragmanı ve merak edilenler..Ekranların süper dizisi Sungurlar yeniden gündeme bomba gibi geliyor.Yepyeni bölümü ile ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Sungurlar 37. yeni bölümde olayların ardı arkası kesilmedi. Yeni sektör fragmanını da gösteren Sungurlar'da neler olacak. 
Aksiyonun ve nefes kesen sahnelerin gine zirvede olduğu Sungurlar, yeni bölümüyle 31 Ekim 2015 Cumartesi günü akşamı  20:45’te Samanyolu TV’de ekranda. 

SUNGURLAR 37. FRAGMANI

SON BÖLÜM NELER OLACAK?

Dilan’ın hayatını kaybetmesiyle katillerin peşine sakıt Naza, tür örgütü militanlarının olduğu kampa sızmaya çalışır. 

Serdar ve Sungurlar timi ise müsteşarın üstünden oynanan kaos oyununu feshetmek için Cavidan’ı yakalamanın telaşındadır. Cavidan’a gitmek için liyakatli bir dizi eylem fail Sungurlar, Avcı’yı ele geçirir. ancak Avcı, her şeyi inandırmak için ciddi bir şart sunar ve bu kondisyon namına getirilmeden konuşmayacağını söyler. 

Sungurlar, biilaç hâlde bu tehlikeli şartı ikrar ederken, Naza ile bir hesaplaşma içinde olan Meryem, korkulu bir savlet yapar ve Naza’nın teşekkül eline geçmesine neden olur. Yaşananlardan bihaber olan Sungurlar, Suriye’den çıkmaya hazırlanırken geride bir hiçbir Naza kalır.  


Labels:



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.