Sungurlar 33. Bolum izle Tek Parca 720P Full hemen izle 06-06-2015

Sungurlar  son bölüm
Sungurlar 33. Bölüm 720P donmadan izle Ekranın Fenomeni Haline Gelen Dizi Sungurlar 33. Bölüm 720P donmadan izle

Sungurlar 33. Bölüm Full Hemen Online izle, Sungurlar 33. Bölüm Hemen Online izle , Sungurlar 33. Bölüm Hemen Online izle,Sungurlar 33. Bölüm 720P donmadan izle Sungurlar 33. Bölüm 720P Full takılmadan izle ,Sungurlar 33. Bölüm hemen izle,Sungurlar Son Bölüm hemen izle,Sungurlar 33. Bölüm izle



Ekranın Fenomeni biçimine Gelen dizi Sungurlar . Heyecan Dolu bir bölüm ile. Sevenlerine Merhaba diyecek.. Sungurlar 33. Bölüm 06-06-2015 te reytingleri tavan yaptırmaya hazırlanmaktadır Sungurlar 33. Bölüm de merak edilen konuları aydınlatacak mı hep beraber göreceğiz.. Full şekilde Sitemizde Dizinin Ardından izleyebilirsiniz

Samanyolu TV yani STV ekranlarında yayınlanan ülkemiz\`nin maksimum izlediği diziler arasında girmeyi başarmış şefkat Tepe dizisinin ardından aynı oyuncu kadrosu Sungurlar Dizisi adıyla yeni bir dizide buluşuyor. Dizinin ilk bölüm fragmanında sıra konusu için henüz net bir bilgi verilmese de Samanyolu TV izleyicileri dizinin konusunu adından da tahmin edebilir.

yine şefkat Tepe tarzı ile askerli bir sıra olacağını tahmin ederiz. özel bir timin yaşadığı hayat, olaylar, aşk ve dramın konu alınacağı Sungurlar dizisi çok fazla yakında STV ekranlarında olacak. şefkat Tepe\`nin finalinin ardından hayranları merakla aynı ekipten yeni bir sıra bekliyordu. Sungurlar dizisinin açıklanması şefkat Tepe hayranlarını bir hayli sevindirmiş halde demek doğru olacaktır.
şefkat Tepe, ilk kısmı altı Kasım 2010 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Başrollerini Serdar Mert rolünde Mert Kılıç,şahin Bulut Mehmet Korhan Fırat ve hekim Bora Karakul paylaşmaktadır. Serdar komutan üç. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı üst teğmen Serdar Mert şekilde vazife yapıyordu. 75. bölümde kafa rollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldı. 3. sezonda Sungurlar adında Tim kuruldu üç,4 bölüm sonra Serdar Mert yüzbaşı oldu öykü tim üstünden devam etti.5.sezona aynı kadroyla Sungurlar şekilde girdi.Dizinin yeni ismi Sungurlar oldu.
http://www.dizitube.site/images/resimler/sungurlar-basliyor.png

Labels: , ,



1 Response to "Sungurlar 33. Bolum izle Tek Parca 720P Full hemen izle 06-06-2015"

Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.