Sungurlar 23. Bölüm Tek Parça izle Youtube kure.tv Stv 28 Mart

Konusu :
Samanyolu TV yani STV ekranlarında yayınlanan türkiye\`nin en çok izlediği diziler arasında girmeyi başarmış şefkat Tepe dizisinin ardından aynı oyuncu kadrosu Sungurlar Dizisi adıyla yeni bir dizide buluşuyor. Dizinin ilk bölüm fragmanında dizi hakkında henüz net bir bilgi verilmese de Samanyolu TV izleyicileri dizinin konusunu adından da tahmin edebilir.
gene şefkat Tepe tarzı ile askerli bir sıra olacağını tahmin ediyoruz. hususi bir timin yaşadığı hayat, olaylar, aşk ve dramın konu alınacağı Sungurlar dizisi çok aşırı yakında STV ekranlarında olacak. şefkat Tepe\`nin finalinin ardından hayranları merakla aynı ekipten yeni bir dizi bekliyordu. Sungurlar dizisinin açıklanması şefkat Tepe hayranlarını bir hayli sevindirmiş durumda demek doğru olacaktır.
şefkat Tepe, ilk bölümü altı Kasım 2010 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Başrollerini Serdar Mert rolünde Mert Kılıç,şahin Bulut Mehmet Korhan Fırat ve hekim Bora Karakul paylaşmaktadır. Serdar komutan üç. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı üst teğmen Serdar Mert şekilde görev yapıyordu. 75. bölümde baş rollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldı. 3. sezonda Sungurlar adında Tim kuruldu üç,4 bölüm sonra Serdar Mert yüzbaşı oldu öykü tim üstünden devam etti.5.sezona tıpkı kadroyla Sungurlar şekilde girdi.Dizinin yeni ismi Sungurlar oldu.

Sungurlar  23. Bolum

internete en fazla sorgulanan yerli diziler içerisinde geldiğinden dolayı Sungurlar tv dizisini üyelerimiz için bir hayli araştırdık. Sungurlar 23. bölümüyle 28-03-2015 akşamı sevenlerini tv karşısına alacak hep olduğu gibi. Google'de genelde tercih edilen aramalar bu şekilde olur Sungurlar 23. bölüm full hd Sungurlar dizisi yeni bölüm epeyce ilginç sahneler olacak.



son bölüm fragmanı epey bir hareketli gözüküyor. Sungurlar geride bıraktığımız bölümde epey bir ses getirdi. Takipçisi her daim yükselen yerli diziSungurlar 23. bölümü ile 28-03-2015 tarihinde tüm sevenlerine hoş vakit geçirecek. Takip ediyoranız bölüm hakkında görüş beyan edebilirsiniz
Sungurlar 23. Bölüm internetten izle 28-03-2015,Sungurlar 23. Bölüm Full izle,Sungurlar 23. BölümTakılmadan seyret,Sungurlar son bolumizle,Sungurlar 23. Bölüm Tek Parça HD izle,Sungurlar 23. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 23. Bölüm internetten izle,Sungurlar 23. Bölüm internetten izle,Sungurlar 23. Bölüm izle ,Sungurlar 23. Bölüm izle


Labels:



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.